De multe ori ne viata ne provoaca cu situatii dificile, pentru care nu avem, sau nu stim ca avem resurse pentru a le depasi. Sau pentru care avem nevoie de ajutor psihologic specializat pentru a ne fi mai bine. Ne dorim sa ne implicam in vietile celor care trec prin astfel de situatii, dar nu au si resurse financiare pentru a obtine suportul de care au nevoie.
Astfel, pentru 3 – maxim 6 intalniri, oferim gratuit servicii specializate de ajutor psihologic pentru ca cei in nevoie sa depaseasca suferinta emotionala si sa (re)gaseasca resursele necesare pentru a merge mai departe.
Categoriile de persoane pentru care alegem sa oferim aceste servicii gratuite sunt:

  • persoane cu dizabilitati motorii si familiile acestora;
  • copii si adolescenti ai caror parinti sunt plecati la lucru in strainatate;
  • persoane cu boli in stadiu terminal si familiile acestora.

cine suntem

Ca psiholog cu o dizabilitate locomotorie, colegul nostru Lucian Negoiţă s-a implicat profesional şi continuă să o facă , oferind sprijin profesional şi persoanelor cu acelaşi tip de dizabilităţi. Astfel, din anul 2005 colaborează cu Fundatia Motivation Romania, oferind gratuit consiliere psihologică persoanelor cu dizabilităţi locomotorii şi familiilor acestora.

Fundatia Motivation Romania dezvoltă programe pentru imbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi din România. Echipa Emotion Center ii este alături pentru a continua să punem in mişcare Roţile Schimbării!

« Inapoi