Daniel Ivan

Totul a inceput cu primii pasi facuti in aceasta lume. Si fara sa am ceva sa-mi reprosez pe parcursul acestei "calatorii" pe care mi-a rezervat-o viata, am inceput sa descopar lucruri si oameni, sa-i cunosc si sa-i inteleg. Pana intr-o zi cand pasiunea initiala si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, s-au transformat in profesie.

Numele meu este Daniel Ivan si sunt psihoterapeut, psiholog clinician, cu drept de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. De-a lungul drumului pe care l-am parcurs am absolvit urmatoarele studii, formari si specializari:

  • Licentiat in psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti.
  • Absolvent al masterului "Psihotraumatologie si Asistare Psihologica" la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti.
  • Formare de baza in psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie.
  • Stagiu de rezidentiat in cadrul Spitalului de Psihiatrie TITAN Dr. Constantin Gorgos.
  • Participari periodice la cursuri, workshop-uri si conferinte de specialitate.

In urma experientei acumulate si rezumand nevoile celor care au apelat la serviciile mele, am invatat ca iti pot fi de folos atunci cand stiu sa ascult, fara sa-mi fi format dinainte idei preconcepute, cand iti dau prilejul sa iti exprimi clar sentimentele si emotiile sau cand iti ofer incredere si sustinere totala pe parcursul procesului de schimbare. Te astept intr-un ambient sigur si confortabil ca sa descoperim impreuna solutiile care ti se potrivesc.