Despre noi


Acasă / Despre noi

Emotion Center s-a născut din convingerea că avem nevoie de psihoeducație pentru a aprecia valoarea unui stil emoțional sănătos. Credem în puterea unui stil emoțional sănătos și își oferim un umăr de încredere pe care să te sprijini, un partener care ascultă și întelege locul în care te afli în viața ta, un mentor dacă îți dorești să devii la rândul tău psihoterapeut.

Despre noi

Înainte de a fi colegi suntem prieteni care au descoperit în urmă cu mulți ani că înteleg la fel valoarea psihoterapiei și modul în care psihoterapia poate fi un sprijin pentru oameni. Și pentru că avem atât de multe în comun ne-am hotărât să punem aceste convingeri la baza unui proiect de suflet, un proiect care să ofere mai întâi argumente pentru schimbarea pe care ți-o propune și apoi să te susțină în drumul lung spre ea.

 

La Emotion Center ne întâlnim în fiecare zi cu tine, cel care ai nevoie de soluții personalizate, adaptate la maniera proprie și contextul în care îți trăiești viața. Cu tine, cel care intuiești că succesul se bazează pe resursele personale și ai nevoie de suport pentru a le descoperi. Ne mai întâlnim, printre altele, și cu momentele de răscruce, cu nevoia de a lua o decizie și de a fi susținut în acțiunile pe care le faci pentru a urma drumul spre acceptare și încredere în sine. Fiecare poveste de viață este unică, de aceea nu credem în rețete universale.

 

Credem, însă, în puterea unui stil emoțional sănătos și îți oferim un umăr de încredere pe care să te sprijini, un partener care ascultă și întelege locul în care te afli în viața ta, un mentor dacă îți dorești să devii la rândul tău psihoterapeut, dar mai ales un antrenor care să te conducă spre un stil emoțional sănătos. Credem că ai nevoie, în primul rând, să înțelegi valoarea unui astfel de stil, de aceea ne-am propus un obiectiv ambițios, acela de a face psihoeducație în România. Singuri sau împreuna cu partenerii noștri din toată țara, ieșim din cabinet și venim în întâmpinarea ta la birou, acasă, în timpul liber, oricând și oriunde ești pregătit să descoperi un nou mod de a privi evoluția personală.

 

Când nu ne găsești în cabinet sau la unul dintre evenimentele noastre, te așteptăm pe blog cu subiecte inspirate din interacțiunea noastră de zi cu zi cu clienții și colegii noștri psihoterapeuți.

Ce spun clienții
Testimonial 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ioana Popescu - Psiholog

★★★★★

Testimonial 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dana Ionescu (Pacient)

★★★★

Copyright © 2013-2023 Emotion Center

Creat de Web2B - The B!G Picture