Inainte de a fi colegi, suntem patru prieteni care au descoperit, in urma cu multi ani, ca inteleg la fel valoarea psihoterapiei si modul in care poate fi un sprijin pentru oameni. Si pentru ca avem atat de multe in comun, ne-am hotarat sa punem aceste convingeri la baza unui proiect de suflet. Un proiect care sa ofere mai intai argumente pentru schimbarea pe care ti-o propune si apoi sa te sustina in drumul lung spre ea.

La Emotion Center, ne intalnim in fiecare zi cu tine, cel care are nevoie de solutii personalizate, adaptate la maniera proprie si contextul in care isi traieste viata. Cu tine, cel care intuieste ca succesul se bazeaza pe resursele personale si are nevoie de suport pentru a le descoperi. Ne mai intalnim, printre altele, si cu momentele de rascruce, cu nevoia de a lua o decizie si de a fi sustinut in actiunile pe care le faci pentru a urma drumul spre acceptare si incredere in sine. Fiecare poveste de viata este unica, de aceea nu credem in retete universale cu happy end.

Credem, in schimb, in puterea unui stil emotional sanatos si iti oferim un umar de incredere pe care sa te sprijini, un partener care asculta si intelege locul in care te afli in viata ta, un mentor daca iti doresti sa devii la randul tau psihoterapeut, dar mai ales un antrenor care sa te conduca spre un stil emotional sanatos pas cu pas. Credem ca ai nevoie, in primul rand, sa intelegi valoarea unui astfel de stil, de aceea ne-am propus un obiectiv ambitios: acela de a face psihoeducatie in Romania. Singuri sau impreuna cu partenerii nostri din toata tara, iesim din cabinet si venim in intampinarea ta la birou, acasa, in timpul liber, oricand si oriunde esti pregatit sa descoperi un nou mod de a privi evolutia personala.

Cand nu ne gasesti in cabinet sau la unul dintre evenimentele noastre, te asteptam pe blog cu subiecte inspirate din interactiunea noastra de zi cu zi cu clientii si colegii nostri psihoterapeuti.