Emotion Center KIDS 

CENTRU DE EDUCATIE NONFORMALA PENTRU COPII

 

Emotion Center Kids a luat nastere din dorinta de a dezvolta abilitatile necesare pentru copiii si adolescentii din zilele noastre astfel incat sa isi dezvolte resursele necesare pentru reusi in viata si sa fie intr-un echilibru emotional sanatos.

 

Acest proiect se adreseaza celor care doresc sa devina parinti (si) mai buni si care pun pe primul plan cresterea si dezvoltarea copiilor lor, facilitandu-le crearea unor resurse emotionale care sa ii faca (mai) adaptabili la lumea in care traim.

 

Ne adresam celor care considera ca cel mai mare dar pe care il pot face copiilor lor este sa ii “inarmezi” pentru succes. Iar pentru succes este nevoie de alte tipuri de abilitati decat cele dezvoltate in scoala.

 

Inca din gradinita copilul tau incepe sa simileze cantitati imense de informatii din domenii cat se poate de variate, dezvoltandu-si abilitatile de memorare, insa mai putin cele de a gandi independent si a lua decizii pe cont propriu.

 

Prin atelierele desfasurate in cadrul Emotion Center Kids copilul tau se va cunoaste mai bine, isi va dezvolta increderea in sine mai mult, isi va descoperi calitatile si resursele personale, cum sa devina mai spontan, mai creativ, mai expresiv.

 

Educatie nonformala inseamna sa ne ajutam copii sa se inteleaga mai bine pe ei insisi iar apoi sa poata la randul lor sa ii inteleaga mai bine pe ceilalti.

 

Ne propunem sa cream un ambient prin care copilul sa se poata descoperi pe sine, sa isi recunoasca si sa isi poata exprima emotiile si pornirile astfel incat sa se poata dezvolta armonios si fara inhibitii.

 

Structura cursurilor este atent gandita astfel incat sa se adreseze diferitelor segmente psihice (atentie, gandire, capacitatea de a compara si a lua decizii singuri, imaginatie/creativitate, initiativa, autonomie), dezvoltarea abilitatilor sociale (comunicare,abilitati de negociere, argumentare, susitinerea si argumentarea punctelor de vedere, capacitatea de a spune Nu), dezvoltarea spontaneitatii, a creativitatii precum si a abilitatilor verbale si non-verbale.

 

Ne adresam parintilor care uneori gasesc dificil sa construiasca o relatie pozitiva cu copiii lor si care isi doresc relatii autentice, profunde cu acestia. Nu in ultimul rand celor care doresc sa isi asume in mod constient si responsabil schimbarile in bine din viata lor si a copiilor lor.

 

Ateliere de Parenting “EU IMI CUNOSC COPILUL”

 

Ateliere de Dezvoltare Abilitati Emotionale Pentru Copii

 

« Inapoi