GA

Inainte de a face primii pasi pe drumul schimbarii, este important pentru tine sa stii cateva lucruri despre persoana care te va ghida si te va insoti.

Sunt Psiholog / Psihoterapeut cu drept de libera practica in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoza Eriksoniana, Psiholog cu drept de libera practica in Psihologie Clinica, Psiholog cu drept de libera practica in Psihologia Muncii.

Sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania si am la activ peste 600 de ore de formare si 150 de ore de dezvoltare personala. Sunt licentiata in Psihologie si am absolvit doua programe masterale: Master Managementul Resurselor Umane si Master de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoterapie.

Dorindu-mi in permanenta sa evoluez din punct de vedere profesional, am participat la diferite cursuri, workshop-uri, conferințe, congrese atat din domeniul terapiei cognitiv-comportamentale cat si din alte tipuri de formari.

Inca din adolescenta am avut o pasiune pentru a intelege comportamentul uman, de a afla ce se ascunde in spatele unor cuvinte si actiuni, care este motivatia ce sta in spatele unor comportamente.

Dupa aproape 10 ani petrecuti in consiliere si consultanta organizationala am decis ca este timpul sa urmez o alta cale, apropiata sufletului meu, aceea de a oferi consiliere psihologica celor care se afla intr-un moment in care cauta un raspuns, o directie, o rezolvare.

Am experienta de lucru cu pacienti cu diferite afectiuni: anxietate generalizata, atacuri de panica, fobii specifice, depresie, tulburari hipocondriace, insomnii, lipsa de incredere in sine, dificultati de relationare cu familia, cu partenerul, cu copilul, probleme de adaptare la locul de munca, tulburari psihosomatice (ex. discomfort sau durere ce nu prezinta cauze medicale).

Pentru mine psihoterapia este un parcurs de cautare, de regasire de sine. Este un drum pe parcursul caruia ghidez pacientul in directia obiectivelor lui. Impreuna identificam ceea ce i se potriveste si il incurajez in directia actiunilor care au sens pentru el si care il vor conduce spre schimbare. Este bucuria de a ghida calatoria de descoperire de sine impreuna cu fiecare om pe care il intalnesc in cabinet.

Am invatat sa las lucrurile sa se dezvolte in ritmul lor atunci cand este cazul, sa ascult cu rabdare si sa tac in momentele potrivite, sa imi recunosc greselile si sa ma adaptez continuu in directia nevoilor pacientului, in cateva cuvinte: sa ma dezvolt.

Din perspectiva personala, pe langa rolul profesional care a ajuns sa fie pasiune, mentionez alte doua roluri importante din viata mea, cel de sotie si mama, care adauga frumusete si sens vietii mele.

In afara de ceea ce am facut pana acum, foarte importanti pentru mine sunt oamenii care au avut un rol important in formarea mea atat profesionala cat si ca om: familia, pacientii, mentorul meu, profesorii. Datorita lor am devenit ceea ce sunt.