GM

“Alegeți o meserie pe care să o iubești și nu vei lucra o zi in viața ta ”
(Confucius)
Din fericire, am avut șansa ca ceea ce a inceput ca pasiune să ajungă azi să insemne și mai multă pasiune la care adaug profesionalismul unei meserii .
In anul 2013 am obținut atestatul de psiholog clinician din partea Colegiului Psihologilor din România și am inceput formarea ca psihoterapeut in direcția cognitiv-comportamentală in cadrul Asociației de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală.
Deasemenea, am obținut competențe in terapia sistemică pentru cuplu, copil, familie in urma participării la cursul de formare continuă organizat de Asociația de Consiliere și Terapie a Familiei .
M-a preocupat dintotdeauna evoluția mea profesională, astfel incât am luat parte la diverse cursuri de formare continuă, școli de vară, workshop-uri, conferințe, congrese atât din domeniul terapiei cognitiv-comportamentale cât și din alte tipuri de formări : terapia strategică, terapii scurte orientate pe resurse și soluții, terapia familiei. Informațiile obținute mă ajută in abordarea diversității și complexității tipurilor de personalități cu care vin in contact.
Incepând din anul 2013 sunt co-terapeut in cadrul grupurilor de dezvoltare personală organizate atât pentru viitorii psihoterapeuți cât și pentru cei care doresc să evolueze in plan personal.
Una dintre principalele mele preocupări și provocări o constituie atelierele dedicate copiilor și adolescenților pe care le coordonez impreună cu colegii mei .
Sunt psiholog-voluntar in cadrul unei asociații non-profit ce se ocupă de copii intr-unul dintre cele mai mari spitale de copii din București. Mă mândresc cu alte două roluri importante in viața mea: cel de soție și cel de mamă.
Profesionistul este una dintre cele mai frumoase ipostaze in care mă intâlnesc cu oamenii. Fiecare intâlnire reprezintă o sursă binefăcătoare in care energii și emoții pozitive sunt emanate dinspre și către fiecare parte. Pentru mine, oamenii sunt resurse importante din multe puncte de vedere, unele dintre aceste resurse nefiind bănuite nici chiar de către aceștia.
Impreună le descoperim…