„Ce este un grup de dezvoltare personală?” , „Mă poate ajuta un astfel de grup?”
Dacă la un anume moment al vieţii tale in şirul gândurilor şi-au făcut loc şi aceste două intrebări, inseamnă că ai facut deja un prim pas spre experimentarea acestei forme de terapie, in care schimbarea este un proces extrem de complex in care apar interacţiuni diverse si complicate ale experienţelor umane. Cu ajutorul nostru, vei intalni oameni si situatii care te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa descoperi calea prin care poti merge mai departe.
De cele mai multe ori, credem ca situatiile prin care trecem, emotiile sau gandurile noastre sunt unice si din aceasta convingere se naste, uneori, o tensiune suplimentara care te incurca si mai mult in drumul tau spre schimbare. Si totusi, dupa cum sublinia atat de sugestiv psihoterapeutul american Irvin Yalom, „nu există faptă omenească sau gând care să se afle in intregime in afara experienţei altor oameni”
Intr-un grup de dezvoltare personală, vei cunoaşte oameni care te vor face sa iti spui „prin asta trec si eu!”. Vei putea cunoaste si simti forta unui grup, vei descoperi modelele tale inconştiente prin care faci faţă situaţiilor din viaţa ta, vei afla de ce, dar mai ales cum să poţi merge mai departe.

cine suntem
Parcurgem impreuna 30 de intalniri saptamanale, derulate de-a lungul a aproximativ 9 luni. Fiecare intalnire dureaza aproximativ patru ore.
In cadrul şedintelor de grup, vom aborda teme legate de intercunoaştere, de autocunoaştere, de imaginea de sine, de gestionarea emoţiilor, de asertivitate, dar şi de problemele existenţiale.

cine suntem
Lucian Negoita, psihoterapeut principal, formator și supervizor al AHPCC, cu formări complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, hipnoză ericksoniană, psihoterapie strategică, terapie sistemică pentru cuplu și familie.

cine suntem

« Inapoi