cine suntem
Persoanelor și/sau cuplurilor care au luat decizia de separare sau divorț sau care sunt în preajma unei astfel de decizii.

Abordarea noastră are la bază următoarele principii:

  • Crearea și facilitarea unui mediu securizant în care sentimente precum Suferința, Confuzia, Neîncrederea, Teama, Umilința, Furia să poată fi exprimate, înțelese și reinterpretate;
  • Persoana nu este problema, problema este problemă;
  • Descoperirea resurselor proprii, abilităților, valorilor pe care le au persoanele în lupta cu Suferința;
  • Redefinirea Sensului personal și a Soluțiilor proprii;
  • Reconstruirea relațiilor importante cu cei din jur;
  • Facilitarea unui context în care persoane aflate în situații dificile similare împărtășesc experiențe, se inspiră, se sprijină reciproc;

cine suntem
Iti propunem sa ne intalnim periodic, timp de 3 ore, urmand sa agreem frecventa intalnirilor la prima intalnire a grupului (o intalnire pe saptamana sau la doua saptamani). Grupul va avea minim 5 si maxim 10 persoane. Grupul isi va pastra componenta si odata pornit nu va primi membri noi mai tarziu de intalnirea 2. Grupul va dura atata vreme cat se mentine numarul minim de participanti si exista inca nevoia de el.

Facilitatorul acestor grupuri va fi Roxana Agafitei, psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut specializat in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, psihoterapie strategica, terapie sistemica: cuplu, copil, familie, psihoterapia traumei.

cine suntem
Roxana Agafitei – 0723.658.431 / roxana.d.agafitei@gmail.com

« Inapoi