Echipa Emotion Center te invita la o discutie in iarba, la Roaba de Cultura din Herastrau, propunandu-ti un spatiu de exprimare, de intrebat, de glumit, de ridicat obiectii, de aflat raspunsuri, de reflectat la lucruri pe care, poate, nu le stiam (nici tu, nici noi)!

Astfel, pe perioada verii, o data pe luna, in perioada iunie – septembrie, atata vreme cat functioneaza Roaba de Cultura, te asteptam intr-un cadru deschis si familiar, la o serie de intalniri in parc, pe iarba. Putem sa cautam impreuna solutii si resurse, in loc sa ne blocam in situatii dificile din viata noastra, putem sa exersam aprecierea si sa “concediem” critica si teama sau putem sa discutam ce e de interes pentru tine!

cine suntem
Pentru ca suntem la randul nostru parinti si parteneri de cuplu, suntem copiii parintilor nostri, suntem subalterni sau manageri, suntem frati, surori, cumnate, nurori, gineri, suntem oameni care traiesc viata pe care o traiesti si tu. Si mai suntem un grup de prieteni si o echipa de profesionisti, psihologi clinicieni, consilieri, psihoterapeuti, pasionati de profesia noastra si de oameni! Si ne dorim ca pentru cateva ore sa fim alaturi de tine, cu daruirea cu care o facem in fiecare zi in cabinetele noastre. De data asta in bluejeans si tricouri!

cine suntem
Pe tine, care ai curiozitatea sau curajul sa vii, pe tine care ai, poate, o intrebare, o dificultate, o curiozitate in legatura cu intamplari din viata ta sau dificultati ce apar in rolurile tale de parinte, partener, frate, sora, coleg…, pe tine, cel care ai o intrebare (sau mai multe) legate de anumite trairi sau sentimente pe care nu le intelegi si care te preocupa, pe tine, cel care nu ai avut niciodata ocazia sa stai de vorba cu un psiholog si esti temator sa o faci intr-un cadru formal.

cine suntem
Sa ne cunoastem, in primul rand, sa abordam teme de interes pentru tine, intr-o maniera relaxata si deschisa, sa fim alaturi de tine, sa-ti daruim cateva momente doar pentru sufletul tau, sa-ti oferim un pic din ceea ce noi am ales sa facem cu atata drag!

cine suntem
Intalnirile au loc o data pe luna, pe timpul verii, pe pajistea de la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau. Anul acesta am avut 4 intalniri in iarba:

Intalnirea I: sambata, 21 iunie – discutie libera
Intalnirea II: sambata, 12 iulie – discutie libera
Intalnirea III: sambata, 30 august, iar tema propusa si discutata a fost “Ce bine ne-ntelegem noi doi / Parca am fi unul singur, nu doi!”. Pentru mai multe detalii, apasa aici.
Intalnirea IV: sambata, 20 septembrie, iar tema propusa si discutata a fost “Parlez-vous about liebe?”. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Participarea este libera! Relaxarea si deschiderea sunt obligatorii! 🙂

Ne intalnim pe iarba la anul!
Echipa Emotion Center: Adriana, Gabriela, Roxana, Lucian si Andrei.

« Inapoi