Mă numesc Raluca și pentru mine psihologia este pasiunea care m-a însoțit mereu. Întâi, a fost curiozitatea și nevoia de mă înțelege pe mine însămi. Apoi, firescul a apărut și am descoperit că am dorința și afinitatea de a-i ajuta pe cei din jurul meu.

Am absolvit Facultatea de Psihologie iar cea de a doua pasiune careia m-am dedicat a fost Dreptul în cadrul Universității Titu Maiorescu. Am continuat cu specializarea in Comunicare și Influență Psihosocială ca studii postuniversitare din cadrul aceleași Universităti.

Sunt pasionata de tot ce este creativ in comunicarea si am dus pasiunea mai departe spre specializarea in PR si Relatii Publice si Comunicare organizationala.

Ca psiholog practicant, mi-am început activitatea profesională lucrând în cadrul Fundației Titu Maiorescu, urmând apoi activitatea profesională într-o corporatie internationala.

Formarile mele principale sunt în psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapie sistemica de familie, cuplu si copii, Schema therapy pentru adulti si adolescenti, in continuarea acestora, urmand programele de mentorat ale psihoterapeutului prof.univ.dr. Lucian Negoita

Cred într-o relație terapeutică sinceră și autentică și în începutul pe care această relație îl poate oferi.

Pe lângă psihologie, sunt pasionată de film, teatru și arhitectură si calatorii

Motto-ul meu care insumeaza tot ce cred si simt despre psihoterapie este:

Psihoterapia este mai degraba un far, decat o barca de salvare. Ajuta oamenii sa ajunga la tarm, luminandu-le calea.