Workshopul „Terapeuti incepatori cu temeri si intrebari” face parte din seria workshop-urilor dedicate psihoterapeutilor incepatori si terapeutilor in devenire, celor in formare, studentilor si masteranzilor, celor care sunt preocupati, au indoieli si vor sa reduca tracul debutului profesional.
In debutul oricarei profesii suntem prieteni cu anxietatea legata de performanta, vrem sa fim mai buni, ne punem intrebari privind resursele noastre, suntem preocupati, ingrijorati, avem tendinta sa ne asumam responsabilitati mari sau chiar sa ne consideram unicii responsabili.

cine suntem
Reducerea anxietatii legate de exercitarea meseriei de psihoterapeut si cresterea increderii in resursele si posibilitatile tale ca terapeut.
Workshop-ul este interactiv, cu multiple exercitii si administrarea unor scale si fise de lucru, fiind completat de informatii centrate pe atingerea obiectivelor.

cine suntem
Lucian Negoita, psihoterapeut principal, formator si supervizor al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie cognitiv-comportamentala, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, terapie strategica, hipnoza ericksoniana, doctorand al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

cine suntem
Lucian Negoiță – 0733.380723 / negoita_lucian2002@yahoo.com.
Mai multe detalii aici.

« Inapoi