Lucian Negoita


Acasă / Lucian Negoita

Psihoterapeut principal, formator și supervizor al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie cognitiv-comportamentală, formări complementare în terapii scurte centrate pe resurse și soluții, terapie strategică, hipnoză ericksoniană.

Lucian Negoita

Eu sunt... Lucian Negoita, un om caruia viata i-a dat lamai si care a reusit sa faca limonada...

 

La 18 ani destinul mi s-a schimbat brusc, oferindu-mi sansa de a explora si cunoaste tainele sufletului uman. Aceasta sansa a venit in urma unui plonjon in apa, care m-a facut de atunci sa folosesc pentru a ma deplasa un scaun rulant, avand mare grija ca rotile sa fie bine umflate...

 

Timp de peste 7 ani am lucrat in cadrul unor scoli si licee, construind, reparand sau inlocuind comportamente, frici si alte emotii negative ale unor copii si adolescenti deosebiti, copii curajosi, copii delicati, copii timizi cu o imagine de sine scazuta, copii care considerau agresivitatea singura modalitate eficienta de relationare cu ceilalti, copii rromi care se simteau respinsi de societate, adolescenti cuprinsi de curentul emo, copii ai caror parinti divortasera, copii maltratati, familii dezbinate, consumatori de alcool si multi altii... Istoria fiecaruia a insemnat un pas in plus spre dezvoltarea mea ca terapeut si ca om, aducand un plus de intelegere si intelepciune in munca mea.

 

Ca psihoterapeut, in practica privata colaborez cu oameni ce-si doresc terapie individuala, "atacand" impreuna dificultati precum fobii, diverse dependente (jocuri de noroc, fumat, alcool, droguri), anxietate, atacuri de panica, tulburari sexuale, probleme de comunicare, de interrelationare, depresii si stres, oboseala.

 

Lucrez cu aceasi implicare cu familii ce au copii cu varsta intre 7 si 14 ani sau cu adolescenti.

 

O alta directie terapeutica in care sunt specializat imi permite sa ofer servicii de consiliere maritala sau terapie cuplurilor ce traverseaza perioade mai incarcate in care comunicarea si relatia in sine sufera.

 

Ca psiholog cu o dizabilitate locomotorie am simtit ca pot sa ma implic profesional si mai mult, oferind sprijin profesional si persoanelor cu acelasi tip de dizabilitati. Astfel, din anul 2005 colaborez cu Fundatia Motivation Romania, Centrul Medical Panduri si Spitalul Bagdasar-Arseni. Aici am incercat prin serviciile psihologice pe care le ofer acestor persoane, sa-i indrum pe drumul vietii presarat uneori de gropi, noroaie si baltoace, de incercari, returnand o parte din darul care mie mi-a fost facut, acela de a trai o viata normala si de a ma bucura din plin de ea. Cu persoanele cu dizabilitati lucrez in cadrul unor grupuri de suport dar si individual, cu familiile acestora si cei care ii iubeau.

 

Sunt un psihoterapeut care-si considera clientii parteneri, oameni cu calitati si resurse, oameni care traverseaza perioade mai putin placute in bucla de timp numita viata, oameni care vin in terapie pentru a-si gasi directia cea buna si care sunt plini de energie si curaj, oameni motivati sa descopere mai mult sens, oameni care vor sa aiba mai multa pofta de viata si sa se bucure de ea.

 

In ianuarie 2013 am infiintat impreuna cu inca doi colegi si prieteni Emotion Center, un nume pe care ni-l dorim asociat cu servicii psihologice de calitate, un centru de excelenta pentru Romania.

Ce spun clienții
Testimonial 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ioana Popescu - Psiholog

★★★★★

Testimonial 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dana Ionescu (Pacient)

★★★★

Copyright © 2013-2024 Emotion Center

Creat de Web2B - The B!G Picture