Raluca Croitoru


Acasă / Raluca Croitoru

Mă numesc Raluca și pentru mine psihologia este pasiunea care m-a însoțit mereu. Întâi, a fost curiozitatea și nevoia de mă înțelege pe mine însămi. Apoi, firescul a apărut și am descoperit că am dorința și afinitatea de a-i ajuta pe cei din jurul meu.

Mă numesc Raluca și pentru mine psihologia este pasiunea care m-a însoțit mereu. Întâi, a fost curiozitatea și nevoia de mă înțelege pe mine însămi. Apoi, firescul a apărut și am descoperit că am dorința și afinitatea de a-i ajuta pe cei din jurul meu.

 

Am absolvit Facultatea de Psihologie iar cea de a doua pasiune careia m-am dedicat a fost Dreptul în cadrul Universității Titu Maiorescu. Am continuat cu specializarea in Comunicare și Influență Psihosocială ca studii postuniversitare din cadrul aceleași Universităti.

 

Ca psiholog practicant, mi-am început activitatea profesională lucrând în cadrul Fundației Titu Maiorescu, urmând apoi activitatea profesională într-o corporatie internationala. Formarile mele principale sunt în psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapie sistemica de familie, cuplu si copii, Schema therapy pentru adulti si adolescenti, in continuarea acestora, urmand programele de mentorat ale psihoterapeutului prof.univ.dr. Lucian Negoita

 

Sunt pasionata de tot ce este creativ in comunicarea si am dus pasiunea mai departe spre specializarea in PR si Relatii Publice si Comunicare organizationala. Pe lângă psihologie, sunt pasionată de film, teatru și arhitectură si calatorii.

 

Cred într-o relație terapeutică sinceră și autentică și în începutul pe care această relație îl poate oferi.

 

Motto-ul meu care insumeaza tot ce cred si simt despre psihoterapie este: "Psihoterapia este mai degraba un far, decat o barca de salvare. Ajuta oamenii sa ajunga la tarm, luminandu-le calea."

Ce spun clienții
Testimonial 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ioana Popescu - Psiholog

★★★★★

Testimonial 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dana Ionescu (Pacient)

★★★★

Copyright © 2013-2024 Emotion Center

Creat de Web2B - The B!G Picture