Consiliere


Acasă / Consiliere

Pornim împreună pe drumul pe care trebuie să îl parcurgi, drumul spre tine, spre o relație armonioasă, spre o familie fericită.

Consiliere

Stii cum se spune: daca ceva nu merge cum trebuie, incearca ceva diferit. Iar noi stim ca acest “ceva diferit” nu este intotdeauna la indemana, ba chiar iti poate solicita energie si resurse pe care nu esti convins ca le ai. Vrem sa iti oferim un spatiu de cautare sigur, in care lucrurile pe care le impartasesti cu noi raman confidentiale. Ne dorim, insa, sa oferi la schimb rabdare, incredere, dar mai ales dorinta de a infaptui schimbarea.


De-a lungul anilor, am rescris povesti de viata, convinsi fiind ca solutiile nu sunt niste intamplari fericite, nici macar liniile de finish dincolo de care ne asteapta premiul unei vieti linistite. Ne concentram, in schimb, pe obiectivele pe care ti le stabilesti, fie ca este vorba despre dezvoltare personala, relatia de cuplu, familia sau probleme specifice unei anumite etape din viata. Ca sa ajungi la ele, iti punem la dispozitie mai multe moduri de lucru.

Daca nu te poti hotari asupra unuia dintre ele sau ai nevoie de mai multe detalii, asteptam sa iei legatura cu noi. Ne poti conacta sau ne poti face o vizita in cabinet.

Ce spun clienții
Testimonial 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ioana Popescu - Psiholog

★★★★★

Testimonial 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dana Ionescu (Pacient)

★★★★

Copyright © 2013-2024 Emotion Center

Creat de Web2B - The B!G Picture